Yang Tinggalkan Jejak.......Terima Kasih.

Saturday, April 16, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

satu segmen yg amat mudah, sesiapa yg belum ambil peluang ini......marilah rebut sekarang!
sesiapa shj boleh join tapi en BA ada bagi peringatan "...tak de hadiah tau...sekadar untuk menambah lagi kenalan blogger ". Tak per lah en. BA......memang tujuan nak join segmen ni adalah untuk  meramaikan lagi kenalan blogger saya. nampak meriah kan.


nak rebut peluang ini tak?.....ok klik kat header tu ye......

5 comments:

EJA said...

salam dah follow dan komen.. jom follow dan gegarkan blog eja pulak

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

akutetapaku.com said...

hye...

gegar..gegar..gegar..!!!!
gegar d sini...
terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

hitammanis said...

ok eja.....i'm coming.

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..