Yang Tinggalkan Jejak.......Terima Kasih.

Sunday, June 12, 2011

Andai aku ini jutawan blogger

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Join segmen en. Ben Ashaari lagi!
Berminat? ok... Sila buat satu entri ...
  1. Letak header Ben Ashaari Blog ..
  2. Tajuk : Andai aku ini jutawan .. Blogger dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila buat karangan tidak lebih 100 patah perkataan .. Apakah yang akan anda lakukan dengan dunia blogger di Malaysia ini sekiranya anda seorang jutawan !
  4. Siap ? Tinggalkan url entri anda beserta kata kata untuk menarik pembaca ke blog anda .. kenapa mereka patut baca entri ada itu ! hehehe .. promosi blog nih !
Tu jer .. Tutup , 10 malam ni..


 Andai aku seorang JUTAWAN, dapatlah aku tidur atas duit macam yg aku mimpikan...hehehe...itu cuma mimpi jer.  (sila abaikan anganan yg ini)

Apa yg aku patut lakukan utk memajukan dunia blogging di Malaysia :
  1. Pepatah Wonder Pets ada mengatakan "apa yg penting...KERJASAMA". Aku akan bekerjasama dgn mana2 blogger yg mahukan pertolongan aku...semesti pertolongan duitlah.
  2. Memberikan tutorial kepada blogger2 baru yg bercita2 utk menjadikan blog mereka punca rezeki, macam kasi sponsor la....pergi jumpa otai2 dan kasi duit modal buat hosting yg menarik.
  3. Bagi bantuan kewangan kpd blogger2 yg memerlukan duit bagi mengupah pekerja2 bagi mengkemaskini blog jika diaorang ada perpuluh-puluh bloglah.
  4. Setiap tahun aku akan buat perjumpaan blogger seluruh Malaysia dan semua kos pastinya aku yg tanggung.
Aku nak promosi blog ni di SINI.

7 comments:

shopping2u said...

senarai ada di sini

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/senarai-segmen-andai-aku-ini-jutawan.html

genkconer said...

Genk terjah sini..n folo
Semoga impian menjadi kenyataan..
Jom terjah blog genk pula n ikut bloglist genk ya…^_^

haha said...

haha , best best , jom tengok i punya pulakk :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

mas saari said...

yes..kerjasama tu penting!

jom baca angan2 Mas!
http://www.massaari.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

shopping2u said...

singgah & follow sni
jmput kmbli

hitammanis said...

shopping2u: dah dtg shopping kat sana....terima kasih.

genk:huhuhu.....berangan jadik kaya pun kira okay gak....

NasZ said...

nak toturial free dan sponsor..hehe..

jom baca saya nyer lak..huhu..

ANDAI AKU INI JUTAWAN .. BLOGGER