Yang Tinggalkan Jejak.......Terima Kasih.

Tuesday, June 14, 2011

Segmen Ben Ashaari : 5 Blog Pilihan Hati

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

join segmen lagi......anda mahu join sama? Jom klik SINI


Apakah 5 blog pilihan hati aku? Ahhh...kenapa 5 jer, susah nak buat pilihan ler......takut nanti yg tak terpilih kecik hati pulak daaaaa. Maka sebelum aku menyatakan pilihan hati aku ni, aku nak mohon maaf ler kat member yg tidak terpilih tu, jangan marah ye.....dan kepada yg terpilih, diharap mereka akan terus menampilkan penulisan yg mantop yg boleh dimanfaatkan bersama blogger yg lain.

Santai Bersama Ben Ashaari
Kenapa : kepada mereka yg belum pernah ke sini, anda mesti singgah utk bersantai di sini. pengisian yg tidak memeningkan kepala. ditulis secara santai dan ramai peminat. tak rugi jika anda mengikuti dan melibatkan diri dgn segmen2 yg diadakan.

TUBELAWAK.BLOGSPOT
kenapa : banyak pengisian yg berunsur pengajaran dlm bentuk lawak. bila mahukan sesuatu yg membuatkan anda senyum, pergilah lawat laman ini. menjadi satu kemestian, tuan punya blog menyelitkan tayangan video utk menghiburkan pembaca/blogger.

iluvislam.com
kenapa : setiap hari aku ke sini utk membaca artikel2 yg berkaitan dgn keislaman. mencari pengisian kerohanian utk menambah ilmu di dada terutama dr segi keagamaan. adakalanya mencari idea utk entri baru, contoh pada hari ini, aku dpt idea utk membuat entri mengenai "Blogger itu Pendakwah" ttpi belum disiarkan, masih dlm pembikinan....hehehe.

kakyong.com
kenapa : seorng surirumah spt aku yg rajin update blog. blognye mesra pengguna, iaitu view yg cantik dan ringan. banyak anjurkan GA....kalau tak silap, impiannya nak adakan satu GA, setiap hari. bukan itu jer, ada juga tutorial bg rujukan blogger2 baru yg tak tahu nak mengemaskini/mengindahkan lagi laman blog.

Frame and Lenses
kenapa : latarbelakang blog berwarna hijau, sejuk jer mata ku ini bila ke sana. aku suka hijau.....banyak juga tulisan2 yg ada teladan. hari ini ada pepatah melayu di sana........pergilah ke sana ye......

Dah cukup 5 jer.......jom blogwalking lagi.

15 comments:

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

nazirulhazwan~ said...

wuwu, saye takdo:(

shopping2u said...

singgah sni pulak :)

Amy Syaquena said...

Singgah sini dari blog en,ben , follow kamu juga ada masa jemput singgah ke blog saya ye..

GaRy™ said...

dtg dari blog BA... follow cne yer~

fyna said...

singgah dr segmen abg ben..





jom singgah belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

Tengku Nizam said...

blog sy xde pon dlm list, hahaha

hitammanis said...

alalalolo....jgn sedih kalau anda tidak menjadi pilihan hati saya, nanti saya dtg pujuk ye.....^__^

Lulu Caldina said...

ohho dah tau...
nak kena terjah satu persatu ni... :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan... (^^,)
singgah sini pulak...
jenguk blog pilihan kat sini... hee~

☀ Izzaty Hedry☀ said...

my nk cek blog pilihan hati awak ..=)


zaty singgh sini walaupun lambt ..;P

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Zue Zoey said...

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

Ninie Dora said...

ninie singgah sini..

entry trbaru ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)