Yang Tinggalkan Jejak.......Terima Kasih.

Tuesday, April 19, 2011

CONTEST TEKA UMUR SI COMEL

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Setelah 1 jam aku blogwalking, huh....penat gak........singgah kat blog kepunyaan SYAISYA.COM. Contest lagi! Jom kita cuba teka umur si comel ni..................


1. Buat entri ringkas bertajuk “CONTEST TEKA UMUR SI COMEL“.
2. Letak banner contest di atas dalam entri penyertaan anda. Pastikan banner ini dilinkkan ke entri  ini.
3. Anda hanya perlu meneka umur si comel  ketika gambar ini diambil. Untuk pengetahuan, si comel yang dimaksudkan bernama Sumayyah, anak saudara aku.  =)
4. Tag 3 orang rakan. Make sure orang yang anda tag tu tahu yang diorang di tag, eh. =D
5. Tinggalkan link entri penyertaan yang anda dah buat tu kat dalam ruangan komen entri ni.

Umur Sumayyah
5 bulan 25 hari

Kawan-kawan yg di tag

1 comment:

Sya Isya said...

Thanks join. Nama peserta dah diupdate dalam 1 page. Good luck! :D