Yang Tinggalkan Jejak.......Terima Kasih.

Saturday, April 16, 2011

GiveAway dari Nelly dan Mas untuk Blogger

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Untuk join GA ni kena ikut step yg ditetapkan  :

1) Follow blog > Mas Ahmad Safwan
                       > Nelly The Strange

2) Copy banner letak pd top post entry dan side bar




3) Beri pendapat mengenai blog Mas Ahmad Safwan dan Nelly The Strange

Untuk Mas Ahmad Safwan :
Pertama, jangan marah jika ada perkataan yg melukakan hati ye.......
Kedua, kalau ada pujian-pujian, janganlah pulak kembang semacam......hehehe
Ketiga, sebenarnya saya sangat-sangat suka melihat blog anda kerana...............
==>warna latar biru........saya minat warna biru, hijau, coklat tanah (warna bumi)
==>tak tahu lah nak cakap apa lagi....memang sesuai dgn pembaca rabun spt saya. semuanya nampak jelas dan nyata, tak perlu kecik-kecikkan mata........keh,keh,keh.
 ==>nak tanyalah.......kenapa shoutbox tu tak boleh menyorok semula?
 ==>tu jer.................

Untuk Nelly The Strange :
Pertama , ehemmm, nak tegur sikit nih..........jangan marah ye.......
Kedua, rasanya banyak nak kena ubah suai ni...terutama header tu.....oppsss sori nanti ada yg marah! sori ye.
Ketiga, saya tak suka hitam, kalau cik nelly garang...kenapa tak guna warna merah.....fuhhhh, gerenti berkaca mata hitam kalau nak baca entri cik Nelly.
Keempat, blog yang bersih, tidak bercelaru, maksudnya...senang nak tinggal pesan kat chat box dan nak follow pun senang. senang cerita, semuanya senang lah.......
Kelima, eh...banyaklah pulak....udah ler....abis.

4) Kenapa nak join GA ni....
hehehe...gini jawapannya :
siapa yg tak suka dapat free dek! akak pun nak .......itu pun kalau ada rezeki ler. eh, eh, tak....itu pun kalau ada hadiah nye...di buat nye hadiah betul-betul MISTERI, pas tu tak muncul-muncul, padan muka aku.......ngeee. akak gurau jer dek...jangan marah ye.

5) Tag 3 orang kawan :
 >  Pidasanglang 
 >  Mazwan Izaidi
 >  Ana Syidah

Siap!

4 comments:

A y e s h a Ramlee said...

semoga berjaya kak...

hitammanis said...

thanks dear, comes join in with me....

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

nelly said...

tengss join !