Yang Tinggalkan Jejak.......Terima Kasih.

Tuesday, April 12, 2011

Jom Join Giveaway Pertama Peony Pinky

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Oleh kerana mood aku baik hari ini, aku memutuskan untuk buat entri GA anjuran Peony Pinky. Bukan saja2 aku nak masuk.........bulan April adalah bulan kelahiran ku sama seperti Peony Pinky. Kiranya kita orang ni satu kepala lah.  Kalau ada rezeki..........manalah tahu. Bertambah2lah hadiah ulang tahun ku!


Sila ambil perhatian :  30 April, 2011
Ada 18 hari lagi untuk anda menyertai GA ini..........
Marilah kita membantu sesama kita. Jom kita ramai2 join GA nih, memeriahkan lagi dunia blogger.

Nama yang di tag ialah : a) Asyifa Mustaffa           
                                     b) Sekamar Rindu
                                     c) Tina Ibrahim
                                                                                               
List yang  di tag merupakan mereka yang ada dalam list terawal yang mengikut blog aku ni. Terima kasih kepada mereka. Nak join jugak? .......klik ler kat banner tu.


3 comments:

Asyifa said...

tag sy ye....tq2..insyallah join....:)

MiMi PeONy said...

thanz coz join my fes GA,Gudluck!!!

A y e s h a Ramlee said...

good luck dan akak di tag sekali lagi - http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html