Yang Tinggalkan Jejak.......Terima Kasih.

Wednesday, March 30, 2011

Blog Review Assignment 4 Oleh Jejaka Terhangat

Assalamualaikum dan salam sejahtera,


dah menjejaki di diana-senyum-senyum

........aku tertarik........kerana apa?

yang best tentang blog ini
  • kemas dan ringkas
  • ikon2 di sidebar nampak tersusun
  • ada link yg comey diletak di page sebelah atas
  • siap dgn tanda like FB.....(apa nak sebut ek........tak tau la pulak)
  • diletakkan link ke entri2 yg lepas....(aku pernah buat tapi tak jadi.....grrrrrr)

tapi, ada gak yg tak kena..........jgn marah ye....tuan tanah.

yang perlu diperbaiki
  • header nampak sgt simple....kalau letak gambo, lagi meriah kot
  • nama URL tu tak nampak lah

adek aku dah ditag.


**sekian sudah

2 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

SALAM SINGGAH SINI DULU PAS TU TENGOK BLOG YANG AWAK KATAKAN ITU

Jejaka Terhangat said...

point2 yang baik. thanks sbb sudi join assignment review 4 ni ye. keputusan asaimen dah keluar. meh terjah sini =)

Pemenang Blog Review Assignment 4