Yang Tinggalkan Jejak.......Terima Kasih.

Wednesday, March 30, 2011

Segmen DECO DECO BENG BENG BOONG! oleh Ben Ashaari

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Entah apa kena kat aku hari nih. Sibuk bebeno.......sempat up-date blog sbelah pagi............jejalan kat kawan 2 yang buat persinggahan kat blog bayi aku nih. Hatiku tetiba teringin nak join segmen ni tapi..........itu belum buat, ini belum buat,.......perghhhh. sibuk betul! betul.......tak tipu punya.

Laaa ni baru sempat...eh, sempat ke.........tapi camne pun aku dah cuba nak ringankan blog nih. Tak tahulah cun-melecun ker.........tunggang-langgang ker.....harap ada yang sudi beri komen....ya.....

NAK JOIN JUGAK, BOLEH KAN...DI SINI YA.
DECO DECO BENG BENG BOONG!!!
Kepada kawan2 semua, sudi2lah beri komen, tak kene bayaran pun, kan............hanya dengan ucapan terima kasih dan kunjungan balas yang dapat aku berikan. Semoga kita sama2 dapat naikkan rating followers masing2.....

Salam perkenalan................

8 comments:

slumberznanie said...

SALAM KENALAN... DR SEGMEN ABG BEN. FOLLOWER 2 LTK ATAS PUN CANTIK GAKK.. N WORD VERCTIAN 2 XDE PUN XPEE. LG SENANG NAK KOMEN NGEEE.NICE BLOG..

hitammanis said...
This comment has been removed by the author.
hitammanis said...

slumberznanie.....terima kasih, tunggu jejak balas ye.

mas saari said...

singgah dari segmen deco-deco beng beng booongg!

blog dah cun, tapi komen ni kalau buat popup window lagi ok dan buang word verification ni..

Eza Ridzwan said...

tenkiu for visiting my site...nice blog!..

hitammanis said...

mas saari : popup window...apa tu, huhuhu...malu i. minta ajarkan, boleh.....
eza ridzwan : usia blog kita samalah.....

slumberznanie said...

oo.. g kat stting then comment then commnt plcment...

hitammanis said...

fuuhh...siap, terima kasih slumberznanie......